Seznam dolgov klubov do ŠZS

Skladno z 10. sklepom iz 42. občnega zbora ŠZS objavljamo seznam dolžnikov - klubov do ŠZS.


Seznam dolgov klubov

Zlata Laura!

Ponosni smo na Lauro Unuk, ki je osvojila zlato kolajno na Svetovnem mladinskem prvenstvu! Že kolo pred koncem pometla z vso konkurenco in postala SVETOVNA PRVAKINJA v kategoriji deklet do 18 let. Dokazala je, da je najboljša na svetu!

Tudi ostali predstavniki slovenske zastave so se izkazali in sicer Zala Urh je osvojila 7. mesto v kategoriji do 16 let, Jurija Zamar Kodelja je bil odličen 20. v fantovski kategoriji do 18 let, v kategoriji do 14 let je bil Jan Šubelj v fantovski konkurenci 29., v kategoriji deklet pa je Larisa Kuhar dosegla 41. mesto.

Slovenija šahira Gorenjka matira 2017 - prijava za izvajalce kvalifikacijskih turnirjev


Prijava izvajalcev (klubi, društva) za izvedbo kvalifikacijskih turnirjev za Slovenija šahira, Gorenjka matira 2017.


Prijavijo se lahko vsi klubi, ki so člani ŠZS.


Izbrani klubi morajo izvesti 1 kvalifikacijski turnirji (zadnji rok za izvedbo kvalifikacijskega turnirja je 19.12.2017). Kvalifikacijski turnir je lahko organiziran v sklopu že obstoječih klubskih ciklusov.


ŠZS bo za sofinanciranje kvalifikacijskih turnirjev zagotovila posameznemu izvajalcu sredstva v skupni višini 50 € kot nepovratna sredstva, vendar ne več kot 75 % dejansko nastalih stroškov. Izvajalec mora pred izplačilom predložiti zahtevek za izplačilo. Izbranim izvajalcem bo zahtevek poslan preko e-pošte.


Klubi se za izvedbo kvalifikacijskih turnirjev lahko prijavijo do torka, 24.10.2017 do 12h. ...]