Obvestilo 4. open Kozje

Pozdrav

Prijave so se začele in so vidne na Chess-rezults SLO 4. open Kozje in pohitite s prijavami saj je število igralcev omejeno. V kolikor bo manj kot 25 prijav na open do 7. septembra bo open odpovedan kadetski turni pa se igra neglede na število predprijav. Po dolgem razmisleku smo se odločili, da bo članski open skrajšan na 6 kol, 3 kola na dan zaradi teoretične možnosti igranja do 12 ur prvi dan, kar sicer Fide dovoljuje vendar je lahko za starejše igralce prenaporno. Kadetski turnir do 12 let ostaja po razpisu. Gdor želi namestitev v Motelu Ribnik naj pohitijo z rezervacijami, ker je omejeno število sob. Imamo še na razpolago okoliške apartmaje vendar se je potrebno voziti par km.

Organizacijski odbor

Evropsko mladinsko ekipno prvenstvo 2017V sredo, 16. avgusta, so se na Evropsko mladinsko ekpino prvenstvo na Poljsko odpravili nekateri naši najboljši šahisti in šahistke. Tri slovenske ekipe se te dni borijo na šahovskih ploščah dosežti čim boljše uvrstitve.

Ženski ekipi sestavljata a) Laura Unuk in Ivana Hreščak ter b) Monika Rozman in Zala Urh.

Fantovska ekipa je naslednji v sestavi: Vid Dobrovoljc, Jurij Zamar Kodelja, David Brinovec in Jan Šubelj. Mlade upe spremlja trener Aljoša Grosar.

Držimo pesti!
Fotografije si lahko ogledate TUKAJ

MEDNARODNI DOGODKI 2017

Prihajajoča mednarodna prvenstva


Prvenstva si oglejte TUKAJ

Med drugimi ne spreglejte Svetovnega mladinskega prvenstva do 20 let, ki bo novembra v sosednji Italiji, v Trbižu ter Svetovnega mladinskega prvenstva v pospešenem in hitropoteznem šahu do 14, 16 in 18 let, ki bo na Kreti!


[...]