POKAL BERNARDINA 2017 - odpoved serije

Obveščam vas, da je ciklus Pokala Bernardina 2017 v celoti odpovedan, kar pomeni, da odpadejo prav vsi predvideni turnirji. Na željo gostoljubnih Hotelov Bernardin smo želeli šahovsko popestriti tudi mesece izven glavne turistične sezone, vendar se je žal pokazalo, da ni ustreznega zanimanja, čeprav smo razpisali kar simpatične nagrade. In če ne moreš podeliti niti dveh kompletov medalj, je odpoved najbolj razumna rešitev. Zahvaljujem se vsem, ki ste mi pomagali, da bi bil zahteven projekt čim uspešnejši, toda kot kaže bomo morali ostati samo na poletnih mesecih. Vabljeni meseca julija na 11. Portorož open!

Marjan Drobne, organizator
[...]

Odličen rezultat naših mladih igralcev na Svetovnem prvenstvu v Gruziji

Čestitke našim igralcem in igralkam za uspešen nastop na Svetovnem prvenstvu, ki je potekalo v Gruziji v Batumiju od 18.-31.10.2016. Najboljši rezultat je dosegel Jan Šubelj, ki se je uvrstil na odlično 7. mesto.

Jan Šubelj - 7. mesto
Taja Guid - 24. mesto
Leon Škrbec - 74. mesto
Primož Marinč - 102. mesto

Podrobnejša tabela in rezultati - klik

Zapustil nas je Enver Bukić

V 80. letu nas je zapustil šahovski velemojster Enver Bukić. Pogreb bo v torek, 28.2.2017 ob 14h na Novih Žalah.

[...]